Mienk a jövő? - Rákóczi Családi Kör Találkozó Nagymegyeren

2010. október 22. – 24. közötti hétvégén Nagymegyerre, Felvidékre szervezzük a következő Rákóczi Családi Körös találkozót, melynek témája a fiatalok felelős közéleti szerepvállalása lesz, illetve az értékközpontú gondolkodás és az ezen értékek szerinti életvitel a mai világban. A program rendkívül sokrétűnek ígérkezik.

Szó lesz 1956 üzenetéről - miért kell a múlttal szembenézni, a múltat ismerni; határon túli magyar származású sztárokat, ismert, sikeres embereket hívunk beszélgetésre arról, hogy hogyan lehet kisebbségi sorból vinni valamire, nagyot alkotni, s közben nem behódolni a környezet nyomásának sem nemzeti identitás, sem pedig az egyenes gerinc, az értékek tisztelete kérdésében.

Vasárnap a Kárpát-medencei népek közötti megbékélés álma és realitása lesz a téma. Egy mozgalom, civil kezdeményezés, melynek tagjai a szomszéd országok polgáraiban elsősorban az embert látják.Ez nem előzmény nélküli próbálkozás. Sőt: ez az idők szava. Sok fontos kezdeményezés van, amelyekről csak kevesek tudnak. A nagy nyilvánosság elé kell lépni. Hömpölyögjön tovább a megbékélés hatalmas, közös mederben. Az elavult, ásatag politikát fel fogja váltani az összefogásra, az együttműködésre épülő új világ.

Senki ne felejtse otthon a  fürdőruháját, Nagymegyer híres fürdőváros!

A nagyszámú jelentkezés miatt, sajnos a további jelentkezéseket le kell állítanunk. Akik eddig jelentkeztek, az eredeti korlátozott 80as szám helyett 110en, mind szeretettel lesznek látva. Kérünk mindenkit, ha valami közbejön - mihamarabb jelezze a szervezők felé az info@rakoczialapitvany.hu címen. Figyelem, szervezési okok miatt eez rendkívül fontos!

További információ... hamarosan!

Program a csatolmányban.

Szeretettel várunk benneteket, HajRákóczi!

a felvidéki szervezők

Kapcsolódó letöltések

Hozzászólások

Sajnos nem

Sajnos nem tudunk személyesen részt venni de, gondolatban és lélekben mindig veletek vagyunk... További jó TÁMADÁST! (tiborbá)

 

 

Remélem részleteket még

Remélem részleteket még megtudhatunk a közeljövőben :) Előre, csak előre !

Alig várom, hogy újra

Alig várom, hogy újra találkozzunk! Gyertek minél többen! Hajrá kisebbség!